Kánikula, mi az?

 2013.07.29. 12:20

umb.jpg

Szeretnétek tudni, hogyan lehet könnyebben kibírni a kánikulát úgy, hogy nem egy hűs tóban vagy folyóban úszkáltok? Elmondom...

Nem mondok el nagy titkot, ha rögtön az elején elárulom, a búzafűlépor áldásos összetevői miatt megoldás lehet a problémára. Megannyi jótékony hatása mellett - melyekről már írtunk itt és itt is – most azt szeretném bemutatni nektek, hogy segítségével hogyan viselhető el egy-egy forróbb nyári nap.

Ha megvizsgáljuk egy kicsit a búzafűléport, akkor összetevőiben olyan anyagokat találunk, amelyek külön-külön is kiváló hatásúak a szervezetre, így egyben viszont koncentráltan hatnak. Az eleve szigorúan vegyszermentes biogazdálkodásban termesztett tönkölybúzából, hozzáadott alkotóelemek nélkül készült búzafűlépor nyomelemek és vitaminok gazdag tárháza, fehérjetartalma pedig kiemelkedően javítja az energiaszintet, ami segít a fizikai ellenálló képesség javításában, és annak megőrzésében. 

Többek között megnöveli a tüdőkapacitást, így több oxigénhez jut a szervezet. A több oxigén pedig tökéletesebb égést biztosít, így a nagyobb energiaszint mellé nagyobb teljesítmény, és fizikai tűrőképesség társul, azaz a most mért 40 Celsius fokos hőséggel, vagy a nyári időjárási frontokkal is sokkal könnyebben birkózik meg a szervezet. Ez a jótékony hatás nem csak a hőséggel, de az asztmával és allergiával küzdőknek is jól jöhet.

A vas is nagy szerepet játszik ebben a folyamatban. A búzafűlépor rengeteg ásványi anyagot is tartalmaz, köztük sok vasat. A vas, mint tudjuk, a vér hemoglobinjának egyik alkotóeleme, így az oxigénnek az egyes sejtekhez történő elszállításában segédkezik. Elősegíti a növekedést, fokozza a fertőzésekkel szembeni ellenálló képességet, csökkenti a fáradságot és javítja az összpontosítást!

Próbáld ki és meglátod, hogy az általános ellenálló képességet is fokozó búzafűléporral könnyebb lehet elviselni a kánikulát! És ha van kedved, mondd el a véleményed nekünk itt, vagy a facebook-on!

Címkék: időjárás energia hőség kánikula

A bejegyzés trackback címe:

https://buzafulepor.blog.hu/api/trackback/id/tr615431826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Júlka 2013.07.30. 17:55:00

aki allergiás minden fű féleségre azok használhatják?

Emceze 2013.07.31. 13:29:54

Kedves Júlka! Ez egy nagyon jó kérdés, köszönjük szépen, hogy emlékeztettél rá bennünket! Még nem vetődött fel ez a téma, de mindenképpen rákérdezünk orvos szakértőnknél és hamarosan választ adunk! Egyébként már dolgozunk azon a lehetőségen, hogy az ilyen jellegű kérdéseket közvetlenül orvosunknak tehessétek fel! Üdvözlettel, a Búzafűlépor csapat

S=klogW 2013.08.02. 16:38:26

ennyi baromságot összehordani ...

Emceze 2013.08.04. 22:12:55

@S=klogW: mire gondolsz konkrétan? :)

Emceze 2013.08.07. 10:38:01

@Júlka: Jó hírünk van! Orvos szakértőnk álláspontja szerint az allergiások nem magára a fűfélékre, hanem azok pollenjeire érzékenyek, tehát ez nem kizáró, ők is ihatják!
süti beállítások módosítása