Törzsv-kartya.jpg

A tavaly sokak által kitöltött kérdőív egy újabb hasznos eredményét akarjuk most felhasználni. Kedvezni akarunk azoknak, akik komolyan gondolják a Búzafűlépor fogyasztását, egyúttal meg akarjuk köszönni kitartó fogyasztóinknak a megtisztelő hűséget. Ezért bevezettük a Törzsvásárlói programot, ami számos előnyt nyújt.
Először is a legjobb hír: most még kedvezőbben lehet hozzájutni 1200 ml porított búzafűléhez!
Másodszor: Nem kell többet bajlódni az adatok kitöltésével minden egyes vásárláskor.

A programban való részvételhez nem kell mást tenni, mint ingyenesen, minden kötelezettség nélkül, fél perc alatt regisztrálni, itt. A kedvezőbb vásárláshoz pedig mindössze el kell érni egyszerre vagy gyűjtögetve a 29000 Ft-os összeget.
A kedvezmény onnantól kezdve dobozonként 1000 Ft-os megtakarítást jelent.
És ez még nem minden! Ha valaki összeáll az ismerőseivel és egyszerre legalább 89000 Ft értékben vásárol, akkor a törzsvásárlói árból további 6%-ot tud lecsippenteni az adott vásárlás esetében.
A hab a tortán pedig az, hogy a 24 ezer forint feletti vásárlásokat továbbra is ingyenesen szállítjuk ki.

A rendelés során az automatikus adatkitöltő működéséhez nem kell mást tenni, mint a felhasználói fiók Adataim menüjében található pár űrlapot igény szerint kitölteni. Ettől kezdve a program ez előre beállított kedvenc kiszállítási helyeket és adatokat automatikusan kitölti.

Persze fontos, hogy a rendelést mindig bejelentkezve adjátok le.

Itt a blogbejegyzés végén még elárulhatok egy műhelytitkot is. Méghozzá azt, hogy az ominózus kérdőívből nyert jó ötleteknek még mindig nincs vége. Legalább még egy meglepetést tartogatunk a tarsolyunkban, amit hamarosan ugyancsak megosztok veletek. :)

Ha kíváncsiak vagytok az Törzsvásárlói program összes előnyére, akkor azokat itt megtaláljátok.

Regisztrálni és élni a lehetőséggel pedig itt tudtok.

 

Címkék: búzafűlé búzafűlépor Törzsvásárlói program

A bejegyzés trackback címe:

https://buzafulepor.blog.hu/api/trackback/id/tr755878109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása