buzafule_kep.jpg

A Pi víz készítésének történte csaknem 40 éves. Napjainkban egyre népszerűbb: az eljárás az ivóvizet a szervezet számára jótékony hatású, 100%-ig tiszta energiaforrássá alakítja, és mi is nagyon ajánljuk.

A mindennapi egészségtudatos táplálkozásához a megfelelő minőségű, mennyiségű ivóvíz fogyasztása is hozzátartozik. Ma már szinte természetes, hogy csapvíz helyett drága palackozott ásványvizet fogyasztunk, miközben van sokkal olcsóbb és egészségesebb megoldás, a Pi víz formájában.

A Pi víz egy nagyon egyszerű, mégis nagyszerű japán találmány: a legtisztább és legjobb víz az emberi szervezet számára. Testünk 70%-a víz, ennek a víznek a szerkezetéhez a Pi víz hasonlít a legjobban, így más folyadékokkal ellentétben szervezetünknek nincs szüksége plusz energiára ahhoz, hogy hasznosítsa.

Ez a Pi víz rendezett molekuláris felépítésének köszönhető. E mellett tökéletesen tiszta, csírátlanított, szűrt, így segít abban, hogy sejtjeink anyagcseréje és oxigénellátása jól működjön, vérünk tiszta maradjon, és egészségesebbek legyünk.

A Pi víz ráadásul egyre több helyen beszerezhető országszerte, sőt, egyre több helyen házhoz is szállítják. Megvásárolható 19 l ballonban, 5 literes kannákban, de kapható akár fél literes kiszerelésben is.

A Pi víz jótékony hatásai és tisztasága miatt pedig a búzafűlépor fogyasztók számára is tökéletes választás. Mi a napi adagot minden reggel Pi vízzel fogyasztjuk. :)

Kattints ide, hogy többet megtudj a búzafűlépor jótékony hatásairól, de ha kipróbálnád, meg is rendelheted itt!

Címkék: egészség búzafűlé búzafű pi víz buzafűlépor

A bejegyzés trackback címe:

https://buzafulepor.blog.hu/api/trackback/id/tr135469617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása