renecut.jpg

Nem is gondolnátok micsoda népszerűségnek örvend a búzafűlé mindenféle formája az ismert emberek körében, akik szintén felismerték már áldásos hatásait és különböző módon de rendszeresen fogyasztják! Nézzük meg, kik azok, akik itthon és kik azok, akik Hollywoodban hódolnak a zöld lének.

Renée Zellwegert és Eva Longoriát ugye nem kell már bemutatni. Habár ők inkább az olyan koktélok hívei, amelyek a búzafűlén kívül valamilyen ízesítőt is tartalmaznak, de bizonyára tisztában vannak a búzafű tulajdonságaival és hatásaival és így lettek tudatos fogyasztói a lének.

evacut.jpg

Hazai viszonylatban az egykori Dolly Roll énekesnője Dolly illetve "kollégája" Sasvári Sándor is a búzafűlé fogyasztói, de helyettünk beszéljenek inkább ők:

 

Kattints ide, hogy többet megtudj a búzafűlépor jótékony hatásairól, de ha kipróbálnád, mit isznak a hírességek, meg is rendelheted itt. :)

Címkék: celeb sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://buzafulepor.blog.hu/api/trackback/id/tr15436367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása