Egy szinttel feljebb léptünk

 2014.02.28. 11:36

194234828_640.jpg

Végre megérkezett, amire már oly rég óta készültünk.

A beérkezett számtalan visszajelzés hatására úgy döntöttünk, hogy az eddig megvásárolható méregetős búzafűléporban található elenyésző mennyiségű rostanyag is túl sok. Ezért energiát nem kímélve kidolgoztunk egy új eljárást, ami által megszabadultunk minden rosttól a készítményben.

Mostantól tényleg örömmel mondhatjuk, hogy a búzafűlépor 100%-ban, kizárólag a búzafűből préselt lét tartalmazza porított formában.

De itt nem álltunk meg, hiszen ha úgyis belelendültünk, egyszerre több meglepetéssel akartunk előrukkolni. Ha már a BúzaVital a kényelmes egészség, akkor legyen a mostaninál is kényelmesebb. Az új, hatékonyabb eljárással készült, még koncentráltabb port kapszulákba töltöttük, hogy egy könnyed mozdulattal rögtön elfogyasztható legyen az eddig megszokott mennyiségű vitamin, ásványi anyag, nyomelem, aminosav, enzim és klorofill.

Mostantól reggel mindössze pár másodpercbe telik megenni az egész napra szóló egészség és energiamennyiséget.

Ha pedig már tabletta, akkor hogy a lehető legtöbb igénynek meg tudjunk felelni, a zöld por cellulóz kapszulába került, így fogyaszthatják vegetáriánusok, és azok is, akik esetleg érzékenyek lennének a zselatinra.

Mivel a tavaly kitöltött kérdőív alapján a válaszolók legnagyobb százaléka a kapszulát tartotta jobb formának, ezért mostantól, a sokkal több macerával járó mérőkanalas kiszerelést teljes egészében lecseréljük a kapszulás változatra.

Így ettől kezdve csak a kapszulás Búzafűlépor kapható, ami továbbra is egy hónapos adag, a megnövekedett koncentráció miatt azonos hatóanyag tartalommal.

Ezzel mindnyájan jól járunk.

És hogy mindenki még jobban járjon, van még egy jó hírünk: Mindezért 2014. március 23-ig egyáltalán nem kell többet fizetni, hanem bevezető jelleggel a régi változat árán juthattok hozzá, napi 317 Ft-ért.

Rögtön meg is rendelheted a még kényelmesebb egészséget cellulózkapszulában, itt.

Címkék: klorofill vegetáriánus rendelés búzafűlépor cellulózkapszula

A bejegyzés trackback címe:

https://buzafulepor.blog.hu/api/trackback/id/tr445836759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása