Rendelés könnyen és gyorsan!

 2013.11.05. 09:45

thumbsup.jpg

Végre beszámolhatok nektek egy nagy fejlesztésünkről! Sok javaslatot kaptunk tőletek, hogyan is kéne egyszerűbbé és átláthatóbbá tenni rendelési felületünket. Ezeket a tanácsokat megfogadtuk, egybegyúrtuk, innentől kezdve könnyen és gyorsan tudtok rendelni. Sőt, az átvételi lehetőségek is bővültek!

A buzafulepor.hu megújult rendelési felületén az adatok elküldése, ellenőrzése, a megrendelés megerősítése és visszaigazolása mind-mind külön nyomon követhető! De nem ez az egyetlen újítás. A piacon legjobb ár/érték arányú búzafűléporból ha legalább hármat rendel valaki, ingyen kiszállítjuk neki az ország bármely területére. Ha valaki mégis meggondolná magát a vásárlást követően, annak sem kel aggódnia, hiszen 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk a bontatlan csomagolásra 14 napig.

A napi szintre lebontva csak 317 forintba kerülő Búzafűléport az utánvét mellett új, speciális átvételi pontokra kiszállítva is meg lehet rendelni. Megállapodtunk a Magyar Posta logisztikai üzletágával, hogy több évtizedes tapasztalatukkal segítenek a csomagszállításban. Szintén a Magyar Posta jóvoltából a csomagok a legtöbb postára kérhetők országosan. Így kényelmesen, a megszokott postán a levelek feladása után át is tudjátok venni a megrendelt Búzafűléport. Sőt, a MOL benzinkútjain is átvehető a Búzafűlépor, szintén a Magyar Posta szolgáltatásaként.

És ez még nem minden! Országszerte összesen 370 Pick Pack Ponton is átvehetők a rendelések személyesen! A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat mely csomagszállítást vállal az ország közel 130 városába, olyan helyekre és üzletekbe, mint a Relay és inmedio hírlapüzletek, valamint az OMV és Avanti töltőállomások.

Reméljük ezzel is megkönnyítjük nektek a rendelést és az átvételt!

Címkék: szállítás rendelés

A bejegyzés trackback címe:

https://buzafulepor.blog.hu/api/trackback/id/tr15545037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása