Untitled-1.jpg

Még mindig vannak érveink, hogy miért érdemes rendszeresen Búzafűléporral kezdeni a napot!

21. Tápanyagtartalom szempontjából teljes értékű élelmiszer, amely biztosítja fejlődést.
22. Kiváló méregtelenítő szer, csakúgy, mint a sárgarépalé és más gyümölcsök illetve zöldségek.
23. A búzacsírában található keményítő kiváló energiaforrás. Ez különösen jó a sportolók számára, mert a lé kevesebb, mint 20 perc alatt kifejti hatását, illetve a szervezet energiaszükségleteit kis mértékben terheli csak a tápanyagok kivonására.
24. Egy adag búzafűléporban majdnem másfél kiló zöldség vagy gyümölcs tápanyagtartalma van. Ráadásul az agyban keletkező éhségérzetet is kikapcsolja.
25. A búzafű a vitaminok és ásványi anyagok szinte teljes spektrumát tartalmazza. Ezen kívül rengeteg nyomelem és enzim is található benne.
26. A búzafűlé hatékony gyógymód, mivel az ember által ismert összes ásványi anyagot tartalmazza. Tovább vitaminokban és fehérjében is rendkívül gazdag, valamint tartalmaz 17 féle aminosavat, amik a fehérjék építőkövei.
27. Amerikai mezőgazdasági termelők felfedezték, hogy marháknál a búzafű fokozza a termékenységet (a klorofill magas magnézium-tartalma azoknál az enzimeknél segít, amelyek javítják a nemi hormonok termelését).
28. Rendszeres használatnál a búzafű lé segíti a pikkelyes, vörös bőr és a hegek gyógyulását.
29. A búzafűlé „mosószerként" tisztíja a szervezetet. A méreganyagok eltávolításával a test természetes szaga is javul.
30. Már kis mennyiségű búzafű lé is segít a fogszuvasodás megakadályozásában.

Folyt. köv.! :)

Címkék: egészség búzafűlépor

A bejegyzés trackback címe:

https://buzafulepor.blog.hu/api/trackback/id/tr185635530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása