Végül elérkeztünk az utolsó 10 nyomós érvhez a búzafűlé fogyasztása mellett:
41. A C-vitamin gazdag forrása, ami immunrendszer erősítő, és jelentősen csökkenti a szívinfarktus és koszorúér betegségek kockázatát.
42. Tartalmazza a B-vitamin komplexet, ami fontos szerepet játszik az idegsejtek működésében.
43. E-vitamin tartalma szabad-gyök fogó, így antioxidáns hatású.
44. Az A-vitamintól ugyan nem fogunk úgy látni, mint a macskák éjszaka, de segít a sötétben tájékozódni és a látás alapvető működéséhez is kell.
45. A búzafűlé a kórokozó baktériumokat pusztítja, a hasznos baktériumok egyensúlyát segíti helyreállítani.
46. Javítja a közérzetet, csökkenti a fáradékonyságot, növeli a teherbírást.
47. Növeli a betegségekkel szembeni ellenálló képességet, erősíti az immunrendszert.
48. Segít helyreállítani a szervezet egyensúlyát, a szervezet működését pozitívan befolyásolja.
49. Jelentős a B17 (laetrile) tartalma, amelyről a tudós és kutató körökben elismert, hogy a normál sejtek befolyásolása nélkül rombolhatja szét a ráksejteket
Éééés az utolsó:
50. A belső szervek működését és az emésztést segíti, segít megszabadulni a súlyfeleslegtől.
Vége... (De csak ennek a sorozatnak :) )