wheatgrass-foodrepubliccom-718x581c.jpg

Öt részes blogsorozatunkban bemutatjuk nektek, hogy miért is érdemes a Búzafűléporral kezdeni a napot.

1. A Búzafűlépor napjainkban a klorofill egyik legjobb forrása.

2. Ez, a Búzafűléporban található klorofill a vér egyik fontos építőeleme.

3. A klorofill az a molekula , amely elnyeli a napfényt és az ebből nyert energiát használja szénhidrátok előállítására szén-dioxidból és vízből. Ez a fotoszintézis, ami egy komplex biokémiai folyamat, melyben a napenergia segítségével vízből és szén-dioxidból glükóz és más szénhidrátok jönnek létre. Ez az alapja a növények létfenntartásának. Mióta az állatok és a legtöbb ember is fogyaszt növényeket, azóta lehet mondani, hogy a fotoszintézis a mi életünk forrása is.

4. A klorofill enzimeket és szuperoxid-diszmutázt tartalmaz. Utóbbi egy réz-tartalmú fehérje ami az érett vörös vérsejtekben található és a lúgosításban is nagy szerepe van. Az enzim lebontja a szuperoxid gyököket a szervezetben, és ezáltal lassítja az öregedési folyamatot .

5. A klorofill több fényenergiát tartalmaz, mint bármely más élelmiszer.

6. A Búzafűléporban nyers klorofill van, aminek semmi mellékhatása nincs.

7. Tudományosan bizonyított tény, hogy a klorofill megállítja a nemkívánatos baktériumok fejlődését.

8. Az antibakteriális klorofill természetes gyógyszerként használható belsőleg és külsőleg is. Az USA hadserege például tengerimalacokkal kísérletezett, amik halálos dózisú sugárzást kaptak. Azok az állatok, amelyek klorofillban gazdag zöldségeket – mint káposzta, brokkoli stb. – fele olyan arányban pusztultak el, mint azok, amelyek nem kaptak klorofillban gazdag zöldségeket.

9. Klorofillt sok növényből lehet kivonni, de a búzafűben a legmagasabb szintű a koncentrátum, ugyanis több mint 100, az ember számára szükséges elemet tartalmaz. A bio módon előállított búzafű egyébként a 115 ismert ásványi anyagból 92-t tartalmaz.

10. A folyékony klorofill bejut a szövetekbe és finomítja, megújítja azt.


Folyt.köv.! :)

Címkék: klorofill

A bejegyzés trackback címe:

https://buzafulepor.blog.hu/api/trackback/id/tr975583642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csé. 2013.10.25. 19:07:22

Mikor lesz a folytatás?
süti beállítások módosítása