Ha hétvége, akkor Orfű!

 2013.07.02. 11:42

II.helyi_termek_piac_cut.jpg

Ismét megrendezik a Panoráma Camping bejáratánál az Orfűi Helyi Termék- és Kézműves Piacot, és mi ismét ott fogunk várni benneteket kóstolóval és megannyi kollégával.

Már a múltkori, júniusi piac is nagyon jól sikerült, sok érdeklődő volt és sokan meg is kóstoltátok a búzafűléporból készült italt, úgyhogy lecsapunk az alkalomra és szombaton megint ott leszünk a hűs fák árnyékában. Reggel 9-től délután 2-ig várunk benneteket, és megint kipróbálhatjátok a búzafűlépor áldásos hatását, és megkóstolhatjátok, sőt vásárolhattok is belőle a helyszínen.

És miért érdemes még eljönni szombaton Orfűre, erre a különleges piacra azon kívül, hogy strandidő lesz? Mert kicsi és nagyok is jól szórakoznak majd, hiszen lesznek kézműves foglalkozások, lesz muzsika a Hanga Bandával és rengeteg fajta méz, füstölt áru, sajt, mézeskalács, bor, bio étel, lekvár, fűszer és megannyi kézműves termék.

Találkozunk szombaton, gyertek!

II.helyi_termek_piac_cut2.jpg

Címkék: piac kézműves orfű helyi termék

A bejegyzés trackback címe:

https://buzafulepor.blog.hu/api/trackback/id/tr395387520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása