soap.jpg


 

Köztudott, hogy a Búzafűléporból készíthetünk házilag krémet, pakolást, sőt, még gyógyszertárban is kaphatóak Búzafűléporból készült kenceficék. Most viszont egy teljesen új és exkluzív szappant szeretnék nektek bemutatni, ami, azon túl, hogy egy ízlésesen csomagolt kis szappanocska, nagyon jó hatással van a bőrre.

A Búzafűlépor tartalmú Anda Szappan - amit már én is kipróbáltam és bátran ajánlok mindenkinek - természetes alapanyagokból, nagy adag szeretettel, kézzel készül. A kecsketej vagy gyógynövény tea alapú szappan összetevői között a búzafűlépor mellett extra szűz olíva olajat, hidegen sajtolt olajokat (napraforgó, dió, szőlőmag, repce...), kókuszvajat és sheavajat is találunk, éppen ezért nagyon finom illata is van. 


A szappanban lévő Búzafűlépor klorofill tartalma jótékony hatással van a testünkre. Többek között hámképző, azaz gyorsítja a sebek, sérülések, fekélyek gyógyulását és a sérült bőr regenerálódását, fertőtlenít és szagtalanít, enyhe összehúzó és feszesítő hatása van, bizonyos mértékben eltávolítja a baktériumokat és még öregedést is lassíthatja. A megfelelően megtisztított bőrben pedig be tudnak indulni azok a természetes öngyógyító folyamatok, amik minden élő szervezetet jellemeznek.


A szappan növényi alkotórészei és a 100%-os tisztaságú illóolajok is kiváló hatóanyagok, amelyek jól kiegészítik a bőr természetes védelmi funkcióit. Jótékony hatásuk a fent leírtakon túl kiterjed különböző bőrproblémákra, de relaxálásra, frissítésre és lelki állapotunkra is.


Normál, érzékeny és beteg bőrre is nyugodtan alkalmazható a szappan, mivel nem teszi tönkre a bőr természetes védőrétegét, hidratálja, és ápolja bőrünket.


Ha augusztus 23. és 31. között rendelsz Búzafűléport ajándékba adunk egy ilyen szappanocskát, sőt, még egy meglepetést is!


Kattints ide, hogy többet megtudj a búzafűlépor jótékony hatásairól, de ha kipróbálnád, meg is rendelheted itt!

 

 

 

 

 

 

Címkék: szappan anda

A bejegyzés trackback címe:

https://buzafulepor.blog.hu/api/trackback/id/tr205470731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása