img-2869.jpg

Még mindig érdemes Búzafűléporral kezdeni napot! Itt van újabb 10 ok, hogy az egészséget válaszd!

11. A búzafűben található klorofill különböző bőrbetegségekre is jó: a búzafűlépor tartalmú kenőcsök viszketés, ekcéma és rovarcsípés ellen is jók.

12. Orvosi kutatások és tesztek bizonyítják, hogy a klorofill a náthát is könnyedén legyőzi.

13. A klorofill a gyógyszerlerakódásokat kitisztítja a szervezetből.

14. A klorofill semlegesíti a méreganyagokat a szervezetben.

15. A klorofill segít megtisztítani a májat.

16. A klorofill javítja a vércukor problémákat.

17. Már 1940-ben, az American Journal of Surgery című orvosi lapban is méáltata a klorofillt Benjamin Gruskin annak fertőtlenítő hatása miatt.

18. Egy Dr. Birscher nevű kutató a klorofillt koncentrált napfénynek nevezte. Azt mondta, „a klorofill segíti a szív működését, jótékony hatással van a keringési rendszerre, a bélműködésre, a légzésre, sőt, a méhre is."

19. A búzafűlé gyógyító hatással a tüdőre: a szén-monoxid hatása csökken a klorofill hemoglobin termelésének köszönhetően.

20. A búzafű magas oxigéntartalommal bír. Ez azért hasznos, mert az agy és az emberi szervezet optimális működéséhez oxigéndús környezetre van szükség.

Folyt. köv. ! :)

Címkék: egészség klorofill búzafűlépor

A bejegyzés trackback címe:

https://buzafulepor.blog.hu/api/trackback/id/tr305619147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása