How-to-Grow-Wheatgrass.jpg

Nem győzöm hangsúlyozni mi mindenre jó a búzafű leve, úgyhogy úgy döntöttem cikksorozatot indítok az áldásos hatásokról. Kezdésként nézzük meg milyen tisztító hatása van, hogyan hat az emésztésre és miben hasonlít a vérre!

A búzafű leve megtisztítja és feltölti a vért ásványi anyagokkal, megnöveli a vörösvértest számot és csökkenti a vérnyomást. Emellett stimulálja az anyagcserét és a test enzimrendszerét azzal, hogy javítja a vér optimális összetételét. Sőt, azzal is segíti a vérnyomás csökkentését, hogy tágítja az érhálózatot.

Nagyon erős méregtelenítő, jó hatással van a májra és a vérrendszerre, és semlegesíti a környezeti szennyeződéseket. Ezen felül a búzafűben található enzimek és aminosavak megvédhetnek minket a rákkeltő anyagoktól.

Pozitív hatása, hogy stimulálja a pajzsmirigyet, segít megszabadulni a túlsúlytól, és sok más emésztőrendszeri problémát is orvosol, például a gyomorrontást. De sikeresen alkalmazták emésztési fekélyre, székrekedésre, hasmenésre is.

És most jön a legkülönlegesebb jellemzője: a búzafűlé sokban hasonlít a saját vérünkre. Megfigyelték, hogy a búzafűben található klorofill mennyire hasonlít a hemoglobinra, arra az összetevőre, amelyik szállítja a vérben az oxigént. Az oxigén ugye elengedhetetlen rengeteg, a testben végbemenő folyamathoz. Például stimulálja az emésztést, elősegíti a tisztább gondolkodást (az agy használja fel a test oxigén készletének 25%-át), és megvédi a vért az anaerob baktériumoktól. Dr. Yoshihide Hagiwara, a japán Hagiwara Egészségügyi Intézet elnöke, aki nagy támogatója és hirdetője a búzafűlének ezt az elméletet továbbgondolta: a klorofill tökéletesen bevihető szervezetbe, mivel a klorofill zsírban oldódik és a zsír részecskék közvetlenül felszívódnak a vérben a nyirokrendszer által. Más szóval, amikor a növény „vére" bejut az emberbe átváltozik emberi vérré, amely szállítja a tápanyagokat a test minden egyes sejtjébe.

Címkék: fogyás méregtelenítés búzafűlépor

A bejegyzés trackback címe:

https://buzafulepor.blog.hu/api/trackback/id/tr335397469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása