Napi 317 forint egészségre

 2013.05.31. 16:03

mibekerul_1.jpg

Ugye nem is tűnik soknak ez az összeg körülbelül másfél kiló bio zöldség vagy gyümölcs tényleges hatóanyag tartalmáért? Merthogy ennyibe kerül a javasolt napi 2 gramm búzafűlépor. De van még más is a tarsolyunkban.

Mielőtt rátérünk az anyagiakra, hadd mondjam el, hogy mi is az a búzafűlépor és mire adunk ki napi 317 forintot. A biogazdaságból származó búzafűlépornak a fagyasztott búzafűlével szemben koncentráltabb a tápanyagtartalma, kedvezőbb az ár-érték aránya, könnyebben felhasználható és tárolható és lényegesen hosszabb a szavatossági ideje. A megannyi jótékony hatása mellett pedig a porításnak köszönhetően egy napi adagban valóban közel másfél kiló bio zöldség vagy gyümölcs hatóanyaga van. A készítés során - egy adagnál - 1,2 liter frissen préselt lé keletkezik, amiből elvonjuk a vizet, ez után keletkezik a por. Ez az eljárás annyira hatékony, hogy a por az elenyésző mennyiségű rostanyag mellett tulajdonképpen csak hatóanyagot tartalmaz.

A dobozos kiszerelés egy hónapra elegendő adagot tartalmaz, mindössze 9500 forintért. Ez napokra lebontva 317 forint, amiből például a következők egyikét tudjuk megvenni:

- fél kiló túró, vagy

- 1 kiló saláta, vagy

- negyed kiló sajt, vagy

- fél kiló paradicsom, vagy

- 8-10 darab tojás, vagy

- 2 darab padlizsán, vagy

- 1 kiló kenyér...

Ugye látjátok a különbséget? Ki eszik meg reggelire ezekből egyenként ennyit? Sőt, az egészség megőrzését támogató búzafűlépor napi adagja árban körülbelül annyi, mintha valaki elszívna egy fél doboz cigit!

Ezzel szemben, mint azt már annyiszor hangsúlyoztam 2 gramm búzafűléporban majd másfél kiló zöldség-gyümölcs benne van. A búzafűléporból bárki tetszőleges mennyiséget rendelhet, de ha valaki legalább 3 dobozzal rendel egyszerre, akkor a postaköltséget mi álljuk, azaz a kiszállítás Magyarország területére ingyenes!

Sőt, ennél olcsóbban is meg lehet úszni, ha valaki csatlakozik hozzánk! De erről majd egy következő posztban...

Kattints ide, hogy többet megtudj a búzafűlépor jótékony hatásairól, vagy akár meg is rendelheted itt.

Címkék: egészség búzafűlé búzafűlépor

A bejegyzés trackback címe:

https://buzafulepor.blog.hu/api/trackback/id/tr995337728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása