szallitas.jpg

Sokan kérdeztétek már, hogyan lehet tőlünk rendelni és milyen szállítási feltételeket biztosítunk. Leírok mindent, hogy mielőbb megérkezzen hozzátok az első vagy a következő adag búzafűlépor!

Aki búzafűléport szeretne nálunk rendelni, töltse ki a vitalital.hu oldalon található űrlapot, miután regisztrált az oldalon. Ez mindössze pár percet vesz igénybe, és az alapadatok megadása után már indíthatod is a rendelést. Bárki tetszőleges mennyiséget rendelhet, igyekszünk minden rendelést kielégíteni. A fizetés jelenleg csak előre utalással működik, de már dolgozunk a bankkártyás, és a Pay Pal-os fizetési módokon is.

A Búzafűlé instant por ára 1 vagy 2 doboz rendelése esetén 9500 forint dobozonként, erre jön még 1000 forint postaköltség. Viszont ha valaki már 3 dobozt, vagy annál többet rendel, onnantól mi álljuk a szállítási díjat! :)

A kiszállítást egyelőre a Magyar Posta végzi rendkívül korrekt és követhető formában, de hogy mindenkit a saját igényei szerint tudjunk kiszolgálni, tárgyalunk más csomagküldő szolgáltatókkal is.

Sőt, arra is gondoltunk, - persze csak ha igény mutatkozik rá -, hogy úgynevezett Pikk-Pakk Pontokon is át lehessen venni a megrendelt terméket. Ha úgy látjuk a visszajelzések alapján, ebbe az irányba is elmozdulunk, hiszen a rendelési tételek függvényében akár jelentős szállítási költségeket tudnátok megspórolni.

Kérdezzetek tőlem, tőlünk bátran! Akinek pedig minden világos, már rendelheti is az első vagy a következő adag búzafűléport, itt.

Címkék: szállítás búzafűlépor

A bejegyzés trackback címe:

https://buzafulepor.blog.hu/api/trackback/id/tr545314196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása