uncle-sam-we-want-you1.jpg

Mit szólnál hozzá, ha mostantól az egészséges életmóddal és a Búzafűléporral pénzt tudnál keresni? Ha a válaszod igen, akkor téged keresünk!

A korábban már bemutatott jól működő visszaosztási szisztéma mellett most egy új lehetőséget kínálunk azoknak, akik hisznek a Búzafűlépor különlegességében. Olyan elhivatott és lelkes jelentkezőket keresünk, akik dinamikusan fejlődő magyar családi vállalkozásunkat képviselnék településenként a BúzaVital instant búzafűlépor értékesítésével.

Termékünk, a Búzafűlépor a Biokontroll Nonprofit Kft. bio minősítésével ellátott hazai termék, ami ezen felül rendkívül egészséges is. A képviseletet ellátó jelentkezőknek vonzó árrést, online médiatámogatást és üzlethelyiségben kihelyezhető nyomtatott ismertetőt biztosítunk.

Az együttműködéshez csupán számlaképesség szükséges. Előnyt jelent az önálló üzlethelyiség vagy bemutatóterem, de ezek nélkül is ellátható a képviselet. Célunk, hogy két hónapnyi együttműködést követően mindegyik képviselet legalább havi 10 doboz instant BúzaVital búzafűléport tudjon értékesíteni, ami tapasztalataink szerint minimális idő- és energiaráfordítással könnyen elérhető.

Ha benne vagy, várjuk jelentkezésed!

További információk itt!

Címkék: képviselet

A bejegyzés trackback címe:

https://buzafulepor.blog.hu/api/trackback/id/tr515605237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása